Hodnocení obchodu

4,9 143 hodnocení
Přidat hodnocení
5
132x
4
8x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora | 23.7.2018
S objednaným zbožím a přístupem prodávajícího jsem byla opět spokojená, nicméně tentokráte zásilka dorazila s roztrhanou balící folií a v zásilce scházel dárek. Tak třeba příště bude zásilka v krabici a kompletní.
N Avatar autora 24.7.2018
Děkujeme vám za hodnocení a omlouváme se za poškozený obal. Občas se to stává při přepravě, nicméně je možné že v tom shonu co tu byl, to prostě skladník jen málo omotal. Co se týče dárku, tak ten měl být v zásilce. Dáreček vám odesíláme. Děkujeme
M Avatar autora | 3.7.2018
vše v pořádku došlo
IS Avatar autora | 1.7.2018
Super
KA Avatar autora | 30.6.2018
Bez výhrad. Vše je na 1
LH Avatar autora | 29.6.2018
Maximální spokojenost
H Avatar autora | 29.6.2018
Doporučuji.
V Avatar autora | 29.6.2018
Doporučuji.
MB Avatar autora | 29.6.2018
Velmi spokojená.
TB Avatar autora | 29.6.2018
Rychlost dodání, cena. Vše jak má být. Doporučuji.
NM Avatar autora | 29.6.2018
Spokojenost :-)
Avatar autora | 29.6.2018
Maximální spokojenost
LL Avatar autora | 29.6.2018
super
LV Avatar autora | 29.6.2018
v pořádku
HT Avatar autora | 26.6.2018
Ano..jste NEJLEPŠÍ plenky z kterými malej je spokojen
ZD Avatar autora | 21.6.2018
Vše je v pořádku, objednávám pravidelně. :) Velkým plusem je rychlost dodání zboží a rychlá komunikace s obchodem
Avatar autora | 18.6.2018
Plenky Dada objednávám pravidelně, dávám je malý už od narození. ???? Jsou to pro nás nejlepší plenky. ????????????Zatím jsem neměla žádný problém s dodáním.Už jsme dostali i malý dáreček za objednávku.???? ❤
AC Avatar autora | 18.6.2018
Jsem velmi spokojená
IH Avatar autora | 3.6.2018
Vřele doporučuji
MA Avatar autora | 31.5.2018
Super rychlé dodání bez komplikací paarada
VC Avatar autora | 27.5.2018
dobrá cena i kvalita, dodání obratem.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 144

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním a v případě poskytnutí dalších osobních údajů s jejich ochranou a zpracováním.