Hodnocení obchodu

4,5 14 hodnocení
Přidat hodnocení
5
10x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
| 16.1.2018 10:43
+ rychlá dodavka,platila jsem jsem predem vse probehlo v poradku informace i o vasi dodavce naprosta spokojenost budu objednavat i nadale !!

| 14.1.2018 11:58
Kvalitni plenky za dobrou cenu. Skoda, ze neni moznost osobniho odberu. Vse vyrizeno rychle. Jen chybel slibeny darek k objednavce, ale v obdobi shonu kolem Vanoc se neni cemu divit :-)
| 15.12.2017 18:56
+ Rychlost vyřízení objednavky, skvela komunikace.

| 11.12.2017 15:51
Zboží jsem objednala již koncem listopadu a čekala na graf dodání zásilky.Mělo to být 2.12. v 11 hod. Když jsem se nedočkala,využila jsem zákaznické linky a tam mi bylo sděleno,že teď před Vánocemi zboží chodí se zpožděním,ale než přijede,že se určitě ohlásí na můj mobil.. Trpělivě jsem tedy čekala dál..Ve středu 6.12. mě napadlo,podívat se,kde se právě nachází moje zboží. V emailu mě informovali o tom,že u mě byli 5.12., ovšem jsem nebyla zastižena a nebylo možné zanechat oznámení! Doma jsem určitě ale byla a na schránce mám viditelný vzkaz,že zvonek nefunguje a moje číslo na mobil.. Nic bych za to nedala,že tu nikdo nebyl..Opět jsem volala na zákaznickou linku a domluvili jsme náhradní termín dodání na 7.12. Včera mi přišel dotazník,jak jsem spokojená s nákupem..Dnes,když jsem chtěla zjistit,kde že se má zásilka nachází,jsou tyto stránky pro mě již zrušeny...
| 10.12.2017 23:03
+ příjemné jednání, zavolali, že balíček pošlou později a zda s tím souhlasím, protože neměli kompletní zboží z objednávky
+ ochotní
- vyšší cena za dopravu

| 9.12.2017 12:24
Perfektní komunikace, rychlé dodání zboží. Vše výborné. Doporučuji!
| 4.12.2017 13:28
Jsem velice spokojena jak s rychlosti dodani zasilky, tak s plenkami. Plenky jsou skvele a muj synacek je tez spokojeny. Velice kvalitni zbozi. Mohu vsem doporucit :-)
| 30.10.2017 09:46
Objednala jsem si pleny a vlhčené ubrousky. Bohužel vlhčené ubrousky nebyly, tak mi zavolali a nabídli jinou alternativu. Vše proběhlo v pořádku a rychle. Proto tento internetový obchod doporučuji.
| 23.10.2017 10:23
super,rachlé dodání , akorat mensi chybicka ,misto modré odsávačky přišla ružova ,ale to je jen detail.
| 23.10.2017 09:53
Vše proběhlo v pořádku.
| 16.10.2017 16:53
- Jako potvrzení objednávky by bohatě stačil potvrzovací email. Myslim si, že telefonní hovor je zbytečný.

| 7.10.2017 11:08
Nakupovat v tomto e-shopu byla radost. Hned po odeslaní objednávky zazvonil telefon pro potvrzení údajů a druhý den zboží doma. Super. Doporučuji všem
| 29.9.2017 19:43
+ velice vstřícní

| 8.7.2017 10:06
+ Rychlost dodání
+ Zboží skladem

Byl jsem velmi spokojen
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.